Land van Jan Klaassen creëert “Dromenland”

lvjk_helikopter_01Op 150 meter van Het Land van Jan Klaassen komt in 2015 een unieke camping speciaal voor kinderen, een droom van ieder kind, slapen in een helikopter of brandweerauto. Unieke slaapaccommodaties die Jan Klaassen op dit moment aan het creëren is op zijn eigen camping. ‘Jan Klaassen Dromenland’. Slapen op een Kindercamping; Kinderen die een dag in het park zijn geweest staan aan het eind van de dag vaak huilend bij de poort “Ik wil nog niet naar huis mama, ik wil hier blijven slapen!” Vanaf voorjaar 2015 is dit mogelijk. Jan Klaassen heeft naast het pretpark een camping gekocht. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met een eigen thema. En; als je in een tipi op ‘de prairie’ slaapt, krijg je hier natuurlijk echte indianenkleren bij.
Brandweerauto of helikopter
De camping beschikt nu al over een helikopter, brandweerwagen en Amerikaanse schoolbus. De accommodaties worden omgetoverd tot comfortabele slaapplekken voor het hele gezin.

Jan Klaassen gaat binnenkort speciale arrangementen aanbieden bestaande uit verblijf op de camping, ontbijtbuffet en 3-gangen diner plus toegang tot het pretpark.  Voor het laatste nieuws omtrent de ontwikkeling van de camping of overige informatie kunt u kijken op de website van Jan Klaassen of op de Facebook pagina van het Land van Jan Klaassen.

Heb je interesse om een overnachting te boeken bij Jan Klaassen Dromenland? Stuur dan een e-mail naar info@janklaassen.nl.