Een echt “Oktoberfest”vier je in Zeddam

oktoberfest_2014Na het enorme succes van vorig jaar organiseren Carnavalsvereniging ” ‘Kan’t Verrekke ” en  het gezelligste café van de Achterhoek, Tapperij 2a Zeddam op 24 oktober aanstaande voor de tweede keer ‘Het gezelligste Oktoberfest van de Achterhoek’. Voor zalen vol kleurrijk uigedoste feestende mensen ga je allang de grens niet meer over, je gaat gewoon heerlijk uit je dak tijdens het knallende evenement aan de Bovendorpsstraat 2a te Zeddam. Dit jaar wordt alles grootser aangepakt, zo wordt mede dankzij de medewerking van stichting Möllebult Zeddam  een tent aan het café geplaatst waardoor meer mensen  kunnen genieten van bier, braadworst en een  live optreden van het duo Tiroler Teufel, bekend van onder meer de Zwarte Cross en altijd goed voor veel muzikaal spektakel.

Voor deze avond geldt een ‘dress code’, men wordt dus verwacht in passende kleding voor deze avond en natuurlijk met een super goed humeur. De voorverkoop voor deze avond is inmiddels gestart en de kaarten van € oktoberfest_2014_0210,00 per persoon zijn te koop aan de bar van Tapperij 2a te Zeddam.

De avond begint om 19:30 uur en er is een garderobe aanwezig. Zorg dat je er bij bent en niet te laat bent want de vraag naar kaarten is sinds het eerste feest in 2013 groot!