Wereld Restaurant Forest culinair genieten voor een modale prijs

forest_webAls levensgenieter en echte Bourgondiër onlangs de ‘stoute schoenen’  aangetrokken en de stap in het nieuwe restaurant aan de Drieheuvelenweg in Lengel gezet. We hadden er al het één en ander over gelezen en als echt verwend persoon met een enorme voorkeur voor goed en lekker eten werd de nieuwsgierigheid enorm groot. Wat kan het zijn dat All You Can Eat voor een All in Dinner prijs in Wereld Restaurant Forest voor een zeer aantrekkelijke prijs? Ons antwoord, het was bijzonder goed, bijzonder veel en enorm gastvrij. Vanaf de ontvangst tot en met het afrekenen en alles daar tussen in was op en top verzorgd.

Tijdens de rondleiding kwamen we er achter wat ‘wereldkeuken’ betekende. Restaurant Forest is  wok en teppanyaki restaurant met naast de karakteristieke Oosterse productenforest_web_2 ook diverse Europese eetwaar. Een keur aan voorgerechten waaronder mij  persoonlijke favoriet Sushi, heel veel vlees en vis voor de wok of grillplaat en voor na enorme keuze uit ijs en andere lekkernijen. Het All you can eat is door ons een beetje te letterlijk genomen want aan het eind van het twee uur tafelen hadden het buikje helemaal rond.

Tussendoor werd er constant gekeken of er geen lege borden op de tafel stonden en ook je glas bleef ( ondanks de inclusief prijs ) niet lang leeg staan. Onze indruk is dat Wereld Restaurant Forest een aanwinst is voor deze omgeving met een scherpe prijsstelling voor het All inclusive menu ( met speciale tarieven voor kinderen) en kwalitatief  lekkere verse producten en vriendelijk personeel. Meer weten kijk dan op de website van Wereld Restaurant Forest