Een eigen podium voor Zeddamse artiesten

Mollebult-2014Zaterdag 27 september 2014 wordt er weer een editie gehouden van de befaamde Möllebultrace. Dit spektakel, waarbij personen met zelfgebouwde zeepkisten de bult van de Bovendorpsstraat in Zeddam af racen, is een jaarlijks terugkomend evenement georganiseerd door de Stichting Möllebult Zeddam. Met dit jaar een nieuw item op het programma, de Zeddamse Möllebult Aovend. Een nieuw veel belovend item aan deze toch al boeiende en spannende dag en de ultieme kans voor lokale artiesten zich aan het grote publiek te presenteren.

De Stichting geeft namelijk Zeddamse artiesten een kans om op het podium van de Zeddamse Möllebult Aovond op te gaan treden en diverse artiesten uit het Zeddamse hebben zich inmiddels aangemeld. Maar misschien bent u ook al lang op zoek naar deze ultieme gelegenheid. Neem dan contact op met:

  • Addie Thuis Benedendorpsstraat 25 te Zeddam, Telefoon 06 – 21883505  of
  • Pieter Andela van Tapperij 2a aan de Bovendorpsstraat 2a te Zeddam

En als u niet wil optreden maar wel gezellig die dag komen genieten van hetgeen u wordt geboden, noteer dan vast deze dag in uw agenda. Zodra het complete programma bekend is wordt dit ook op de website van Natuurlijk Montferland bekend gemaakt