Amsterdamse volkszanger Mario Broerse wil doorbreken in het Montferland

mariobroerseVandaag op de redactie een bezoek van Amsterdammer in hart nieren en stem, Mario Broerse. Mario, inmiddels 49, moet destijds wel met een grammofoonnaald ingeënt zijn in plaats van een gewone injectienaald want van kinds af aan waren muzikale klanken voor hem een bron van inspiratie. Al vroeg zocht Mario zijn weg in de danssport en een paar jaren later zette hij zijn eerste stappen als zanger. Thuisconcerten,  hier en daar een optreden op schoolfeestjes werden al snel opgevolgd door zingen in Amsterdamse cafés, bruiloften en partijen en meer van dit soort feestjes. Men had niet alleen zijn warme en heldere stem ontdekt ook zijn immer vrolijke karakter en zijn rasechte “Amsterdamse volkssound” waren de ideale formule voor een ongekende feestavond.

In 2008 gaat er een droom van hem in vervulling, zijn eerste single komt uit, Ik laat je nooit meer gaan, en deze wordt tot op de dag van vandaag nog regelmatig gedraaid op TV Oranje. In totaal zijn er nu drie singles van hem verschenen en mag je gerust zeggen dat Mario is uitgegroeid tot rasartiest.

Het bezoek van Mario was natuurlijk niet zo maar. We kennen Mario al een aantal jaren en genoten altijd van hem op de party’s na afloop van het Zuiderduin Masters dartsevenement, in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee, werden gegeven. Mario vonden we op die party’s altijd ‘ een feestbeest ‘, die het presteerde om iedereen van het internationale gezelschap op de vloer te krijgen. Mario is zeker in een grote kring rondom Amsterdam geen onbekende en als ras entertainer weet hij het publiek aan zich te binden. Het filmpje aan de rechterkant op deze website, opgenomen tijdens een manifestatie in Monninckendam, onderstreept deze stelling.

Graag wil hij ook zijn stem laten horen in het Montferland, en vandaar dat hij op bezoek kwam om promotie te maken via Natuurlijk Montferland. We hebben hem en zijn vrouw nog even een stukje van de omgeving laten zien en na afloop vertelde Mario nog dat hij zich er op verheugde om in deze prachtige omgeving te komen zingen. Op zoek naar een echte onvervalste Amsterdamse muziek avond? Niet verder zoeken gewoon even Mario aanschrijven.

Via zijn foto op deze website of hier te klikken komt u op zijn Facebookpagina waar u contact kunt leggen om een onvergetelijke avond te boeken.