Voor een onvergetelijke middag worden vrijwilligers gezocht

boogschieten-BartHet Fluisterwoud is een jaarlijks terugkerend en gratis toegankelijk evenement voor kinderen. Ruim honderd vrijwilligers zorgen ervoor dat het bos ‘De Plantage’ achter kasteel Huis Bergh te ‘s Heerenberg omgetoverd is tot een magisch geheel. Voor de kinderen is er van alles te beleven; diverse workshops zoals zwaard vechten, buikdansen, trommelen en boogschieten maar ook fysieke uitdagingen zoals bij de klauter- hindernisbaan of glijd met de togglebaan van boom naar boom. Voor kinderen die liever wat rustiger aan doen is er van alles te knutselen en zijn er leuke spelletjes als kabouter ring gooien of bellenblazen. Het hele bos is speciaal voor deze middag bevolkt met heksen, kabouters, elfen, trollen en nog veel meer bijzondere bewoners van Het Fluisterwoud.

Inmiddels is de organisatie voor Het Fluisterwoud 2013 is achter de schermen al in volle gang.  Een groot deel van de activiteiten is al bekend en zeker is dat bezoekers van hetfluisterwoud woud ook dit jaar weer bijzondere gasten tegen gaan komen,zoals een reuze grote trol. De piraten zijn terug van weggeweest met stoere uitdagingen zoals een zwaard- vecht workshop en een stormbaan. Nieuw is dit keer een volk in ‘oosterse sfeer’ waar men kan leren buikdansen, henna tatoeages laten zetten en bezoekers in de oosterse muziektent zelf aan de slag kunnen. Uiteraard is er nog zoveel meer te doen en veel vertrouwde gezichten zullen weer te zien zijn op 31 augustus tussen 13.00-16.00 uur.

Maar dit alles valt of staat door de inzet van vele vrijwilligers en is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. Wie het leuk vindt om in een rol te kruipen en een activiteit te begeleiden is welkom. Voor kostuums, schmink en een lunchpakket wordt gezorgd. Wie liever achter de schermen actief wil zijn kan zich aanmelden voor de decor – en styling groep. Tijdens een aantal avonden wordt er met een groepje enthousiaste mensen geknutseld aan ‘sfeermakers’. Voorbeelden en materiaal zijn aanwezig maar er is zeker ruimte voor eigen creatieve ideeën. De bedoeling is ook dat deze groep ’s ochtends het bos helemaal in sfeer aankleed.

Een kind een onvergetelijke middag bezorgen, daar ga je toch voor?? Aanmelden kan via de website: www.mechteldtenhamjeugd.nl of telefonisch via 0314-664506.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *