Een paar minuten verder voor een schnitzel

Nollenburg_party_02Denk dat best aardig wat mensen in deze regio ooit wel eens hebben gezegd; “Ga je mee even een lekker hapje halen bij Hotel Zur Grenze”, net over de grens bij ‘s Heerenberg op de weg naar Emmerich am Rhein en Kleve. Dit kan vanaf afgelopen vrijdag 12 juli niet meer. Tenminste niet meer op die plek want uitbaters van het hotel, Sabine en Marco zijn aan een nieuwe uitdaging begonnen. Enige tijd geleden hebben zij hun oog laten vallen op een horeca gelegenheid aan de Nollenburger Weg in Emmerich am Rhein en na een grondige verbouwing van deze zaak werd op vrijdag 12 juli Café Restaurant Zur Nollenburg feestelijk geopend. Vele vaste gasten, vrienden, kennissen en zakelijke relaties mochten komen proeven van de nieuwe sfeer in dit knusse niet al te grote café restaurant waar ze vanaf nu hun wel bekende lekkernijen serveren.

Een gezellig en warm interieur dat is opgedeeld in een bar gedeelte met enkele zitplaatsen voor een maaltijd plus een leuk zaaltje aan de achterkant waar ook gegeten kan worden of men een klein feestje kan houden. En dat allesNollenburg_party met de welbekende gastvriendelijkheid van de uitbaters en hun personeel. Ook als café vervullen ze een actieve functie en is Zur Nollenburg onder andere ook de thuishaven voor enkele soft tip darts teams en wil Marco ook van start gaan met een steeldarts competitie.

Binnenkort hoopt men een eigen website te kunnen lanceren met hierop veel informatie. Voor nu als u nieuwsgierig bent geworden is het helaas niet anders dan even een bezoekje te brengen aan dit fraaie eetcafé waar je nog voor een oude prijs kan genieten van vele soms huisgemaakte producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *