Is er wat te doen? Laat je horen

trommelDe zomer komt er aan, als je naar buiten kijkt zal je dat niet direct zeggen, maar toch, nog een paar weken en dan zitten we weer in de warmste periode van het jaar. Een periode waarin volop activiteiten plaatsvinden, en duizenden mensen er op uit trekken. Dus is het zaak dat de braderie bij jou in de buurt, of sportieve clubactie of ander evenement onder de aandacht wordt gebracht. Aan verenigingen, instanties of ander particulier initiatief geeft website Natuurlijk Montferland die mogelijkheid. Om uw evenement onder de aandacht te brengen kunt u in een tekst of pdf document informatie sturen aan de redactie van deze website.

Het mooiste zal zijn als u de tekst kan voorzien van een foto, dit geeft een artikel altijd meer uitstraling.  Minimaal foto formaat is 400 x 600 pixels in een resolutie van minimaal 72 dpi. Groter mag altijd, kleiner niet. Let wel op alleen aangeleverde teksten worden verwerkt, we gaan niet in op toegestuurde links met de omschrijving ‘u kunt hier de informatie ophalen’. Het spreekt voor zich dat in het toegezonden redactioneel artikel wel een link naar uw website vermeld mag worden.

Naast een artikel op de website wordt uw activiteit ook opgenomen in de agenda dus zorg ervoor dat in uw tekst zeker opgenomen is de naam van het evenement – de locatie waar het gehouden wordt – aanvangstijden en bij meerdaagse evenementen de duur van het evenement –  eventuele entreekosten en indien van toepassing minimum leeftijd voor deelname.

We plaatsen dit gratis voor u mits het geen commerciële activiteit betreft, indien de redactie van Natuurlijk Montferland het idee heeft dat het niet met een verenigings- of non profit activiteit handelt wordt het artikel niet gratis geplaatst.

Insturen van kopij  kan via het contactformulier op deze website ook kunt u dit formulier gebruiken voor informatie over de kosten voor het plaatsen van commerciële artikelen of reclameblokken. Klik hier voor het contactformulier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *