Darts organisator Darts in Action op zoek naar dartslocaties

MontDartsMasterswebkopieDarts in Action is een organisatie die zich voornamelijk bezig houdt met organiseren van dartsevenementen, dartsdemo’s en dartsclinic’s. Voor een uniek darts toernooien circuit is Darts in Action nu  op zoek naar 5 tot maximaal 10 dartslocaties in de regio die belangstelling hebben 1 of twee van deze toernooien te willen huisvesten. De opzet van dit uniek evenement is minimaal 32 darters te laten strijden om de Montferland Darts Master titel en bijbehorend prijzengeld. Door het spelen van 10 toernooien ontstaat een ranking waarvan aan het einde de top 32 mag gaan strijden voor deze titel. Het is echter geen standaard toernooien circuit maar een evenement waarin diverse disciplines worden gespeeld. In totaal 5 disciplines; 501 , 301,  tac-tics, 170 toernooi en een bullshooter toernooi.

Al deze spelsoorten worden twee maal gespeeld, vandaar maximaal 10 locaties. De finale dag wordt gehouden in één van de locaties waar het evenement gehouden wordt, hiervoor worden later afspraken gemaakt. Maximaal kan u als uitbater van een locatie tweemaal een toernooi uit de ranking cyclus in uw zaak laten spelen. Met uitzondering van de finaledag, deze wordt zoals al gezegd apart besproken en toegewezen. U dient te beschikken  over minimaal 4 deugdelijke banen waarop de wedstrijden ongestoord kunnen spelen.

De wedstrijdorganisatie ligt geheel in handen van Darts in Action en ook de wedstrijdleiding wordt op een speelavond in uw locatie verzorgt. Ook het prijzengeld voor de finaledag en trofeeën worden door Darts in Action verzorgd  Afhankelijk van het aanbod aan speelgelegenheden en uw agenda zal er een speelkalender worden samengesteld. Wel is het streven dit voor eind juni het evenement afgerond te hebben. Heeft u belangstelling stuur dan een email aan  organisatie@dartsinaction.nl of via het contactformulier op de website an deze organisatie; www.dartsinaction.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *