Officieel “Muur van Zeddam” wielershirt, wie wil dit nu niet hebben?

Beetje bij beetje stijgt de wielerkoorts in Montferland en Omstreken. Nog enkele dagen en begint het NK Wielrennen waarin de gemeente Montferland centraal staat. In het parcours is ook opgenomen de Bovendorpsstraat in Zeddam, bij de wielrenners meer bekend onder de naam “Muur van Zeddam”.  Twee horeca ondernemers in die straat hebben de handen ineen geslagen om speciaal in hun straatje dit grootse evenement een extra feestelijk tintje te geven met op 23 juni een ‘Wielercafé en op 24 juni na de wedstrijden een “Wielerfeest” met optreden van Bob&Co Pianoshow.

Op de grote dag, de dag dat de heren elite aan de koers begint  kun je het spektakel volgen op een groot scherm en speelt dweilorkest ut Natte Mondstuk vrolijke deuntjes. 

Als klap op de vuurpijl is er ook besloten een prachtig souvenir te maken. Exclusief en in beperkte oplage kun je vanaf 16 juni het officiële “Muur van Zeddam” wielershirt kopen. Dus als je er tijdens het evenement goed uit wil zien dan moet je zeker zo een shirt aanschaffen.

Meer informatie hierover vind je op de speciale Facebookpagina voor dit evenement. Of bij Brinks Pannenkoeken en Tapperij 2a in de Bovendorpsstraat te Zeddam.