Gezelligste horecastraatje van Zeddam pakt groots uit

De twee ondernemers van het gezelligste horecastraatje van Zeddam, Luc Peters van Brinks Pannenkoeken en Pieter Andela van Tapperij 2a hebben grootse plannen voor het komende WK wielrennen dat van 17 juni tot en met 25 juni wordt gehouden. Beide horecagelegenheden aan de Bovendorpsstraat te Zeddam hebben voor dit evenement de handen in één geslagen om samen gedurende dit evenement schitterende activiteiten op touw te zetten.

De Bovendorpsstraat staat in  de wielerwereld bekend ald ‘De Muur van Zeddam’ met een zwaarte: 11 kip, Hoogtemeters: 1,  Steilte 300 m: 5.0% voet: 22 m top: 41 m . en een gemiddelde helling: 3.8% en totale lengte van 500 m is een het echte ‘kuitenbijter’, gelegen in een prachtige omgeving met veel ambiance waar op zondag 25 juni de elite profs 15 keer keer  deze muur moeten beproeven.

Beide uitbaters willen graag een compleet programma aanbieden aan alle bezoekers en inwoners van Zeddam. Samen hebben ze de koppen bij elkaar gestoken en denken na diep beraad een programma te hebben bedacht voor ieder wat wils. Zo starten op vrijdag 23 juni het ‘Wieler café’ met bekende wielrenners. Op zaterdag 24 juni speelt er een live band op het terrein om er een soort dorpsfeest van te maken waarbij iedereen welkom is, en op zondag dan de kers op de taart de doorkomst van de elite profs die men dan 15x keer ‘de Muur van Zeddam zien beklimmen.

Op een MEGA scherm zal de complete ronde te volgen zijnen zijn er allerlei andere activiteiten. De toegang is alle dagen gratis! Luc en Pieter benadrukken dat er in elk dorp in de gehele gemeente van alles te doen is, maar….. zijn super trots dat zij als ondernemers ‘’De Muur van Zeddam’’ tot een waar spektakel gaan maken. Ze zijn dan ook blij dat de gemeente Montferland het NK naar deze mooie streek gehaald heeft.

Binnenkort wordt het complete programma bekend gemaakt . Want het NK begint al op 17 juni ook dan zullen er activiteiten zijn. Tot aan de start zullen leest u alle verdere informatie over dit spektakel op hun speciale Facebook pagina