Landgoed Enghuizen weer decor voor 18de Kunstwandelroute Hummelo

Vanaf donderdag 13 april tot en met maandag 5 juni kunt u weer terecht op het prachtige landgoed Enghuizen voor de 18de Kunstwandelroute Hummelo. Er is door 33 kunstenaars een bijzondere kunstroute ingericht die start bij Hotel Café Restaurant De Gouden Karper aan de Dorpsstraat 9 in Hummelo of bij Café Zaal FF naar Steef aan de Dorpsstraat 1 te Hummelo. Van zonsopkomst tot zonsondergang is het landgoed vrij toegankelijk maar wil u alles ins en outs weten is het raadzaam de uitgebreide catalogus aan te schaffen.

Deze kost € 4,00 en daarin vind u alle informatie over de route. Tevens ontvangt u bij aanschaf van deze catalogus een stemkaart waarmee u kunt stemmen op uw favoriete kunstwerk.
Alle stemmers maken kans op op een kunstbon ter waarde van € 100,00

Ook is er een fotowedstrijd voor de wandelaars waar men kans maakt op een kunstbon ter waarde van € 50,00. Je mag maximaal 5 foto’s insturen en een jury zal uit de inzendingen 10 foto’s nomineren die na afloop van de Kunstwandelroute worden tentoongesteld in Het Web te Doetinchem.

Dit jaar doet ook Dichtersgroep ‘De Omsmeders’ mee met een verrassend poëzieproject. Iedere zondag tussen Pasen en Pinksteren zal op de klinkplek van Rolf Wouters muziek en poëzie worden uitgevoerd. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het terras van de Gouden Karper

Meer informatie over de Kunstwandelroute vind u op de website van de organisatie

De verkoopadressen voor de uitgebreide catalogus zijn;

Hotel Café Restaurant de Gouden Karper
Dorpsstraat 9 Hummelo

Café Zaal FF naar Steef
Dorpsstraat 1 Hummelo

Spar Supermarkt
Dorpsstraat 20 Hummelo

Home Sweet Home and Garden

Artpixels

Waterstraat 28a  Doetinchem

Galerie/winkel Het Web

De Veentjes 35  Doetinchem