Vive la France 2017 Hummelo noteer de data vast in uw agenda

Noteer de data voor Vive la France 2017 maar vast in uw agenda. Vive la France een veelzijdige evenement wat dit jaar op 8 en 9 juli voor de vijfde keer wordt gehouden. Het is net alsof het Achterhoekse Hummelo even in zijn geheel is verplaatst naar de Auvergne, de Dordogne. de Var of een andere mooie streek in Frankrijk, want dit is nu juist de sfeer die de afgelopen jaren Vive la France zo bijzonder maakte. Bijna letterlijk rond de kerk komt de lustrumeditie van Vive la France tot leven in de fraai vernieuwde straten en pleintjes van Hummelo.

Het Achterhoekse dorp is op zaterdag 8 en zondag 9 juli van 11.00 tot 18.00 uur het domein van de voetganger, die alle tijd kan nemen voor de 150 kramen en stands die er maximaal een plekje krijgen. De entree bedraagt € 3,50 p.p. en het parkeren is gratis.

De combinatie van brocante-aanbieders, kunstenaars die werk tonen en verkopen en de streekmarkt met verantwoord lekker voedsel en hapjes maakt Vive la France 2017 tot een complete beleving. Tel daarbij de onverwachte straatacts die je tegenkomt, de terrasjes met muziek in Franse sfeer en je snapt waarom steeds meer bezoekers hier op af komen.

Topaanbieders van brocante nemen een belangrijke plek in op de markt. In enkele jaren tijds is de Hummelose markt uitgegroeid tot een absolute trekpleister voor wie op zoek is naar authentieke, unieke en onverwachte brocante-artikelen. Vive la France staat bekend als een van de grootste brocantemarkten van het land, met veel gezelligheid en een kwalitatief hoogstaand aanbod.