Wereldrestaurant Forest viert 1 jarig bestaan met leuke acties

folder_voorAfgelopen maand was het precies een jaar geleden dat Wereldrestaurant Forest de deuren opende. Het restaurant aan de Drieheuvelenweg in Lengel hanteert een leuke formule, namelijk “All you can eat” voor een zeer betaalbare prijs. De redactie van Natuurlijk Montferland was destijds erg nieuwsgierig wat er voor die prijs werd geboden en konden niet anders vaststellen dan bijzonder lekker, gastvrij kortom op en top verzorgd. En we zijn niet de enige geweest wat na een jaar is dit restaurant bij velen een begrip geworden en de favoriete plek om een hapje te gaan eten.

Bij een jubileum horen cadeau’s en die zijn er de komende periode bij Wereldrestaurant Forest. De eerste actie die tot en met 30 juni aanstaande loopt is 10% korting op de gehele rekening bij een folder_achterbezoek op de dinsdag woensdag of donderdag ) Op die dagen geldt er ook al een speciale prijs en is men nu dus extra goedkoop uit.

Daarnaast introduceert Wereldrestaurant Forest een spaarkaart iedereen vanaf 3 jaar ontvangt na zijn of haar etentje een stempel en als men de kaart vol heeft kan 1 persoon gratis eten op een dinsdag, woensdag of donderdag ( met uitzondering van Feestdagen )

Voor meer informatie over openingstijden en prijzen zie de website van het restaurant