Tapperij 2a start met ‘Cozy Tuesday’ Money in Money out Darts Events

Tapperij_dartsLekker gezellig een avondje darts spelen en ook nog prijzen winnen? Dat kan vanaf aanstaande dinsdag 10 maart. Die avond start namelijk in Tapperij 2a te Zeddam  de ‘Cozy Tuesday Money in Money out Darts Events’. Gezelligheidstoernooien met diverse spelvarianten zoals een 170 toernooi, 301 dubbel in dubbel uit toernooi en meer. Gezelligheid is troef maar toch kun je die avond  wat winnen want het inleggeld = prijzengeld. De inleg  wordt op basis van het aantal deelnemers aan het eind van de avond uitgekeerd aan maximaal de beste 4 spelers of speelsters van die avond.

Er wordt op 1 bord gespeeld en daarom is het maximale aantal deelnemers per avond 12 personen die in 4 poules van 3 gaan spelen.  Deelname kosten per avond zijn € 6,00  en iedereen die van een gezellig avondje darts houdt is van harte welkom.

Ze beginnen om 19:30 uur en naar verwachting zijn we rond 23:00 uur uitgespeeld. Inschrijven kan tot 10 minuten voor aanvang.

Om de 14 dagen wordt er een toernooi gespeeld en iedere dinsdagavond spelen we een andere spelvariant. Meer weten? Kijk op de Facebook pagina van Tapperij 2a Zeddam of in de agenda van de website dartsinaction