Veel mensen gingen “FF Kieken” in Zeddam

carnaval_2015_02Het carnavalsfeest van de Vrolijke Paverts uit Zeddam zit er op. Maandagavond 9 februari ronde middernacht werd door prins Mark I de “pop in de hens gestoken” waarmee een eind kwam aan carnaval 2015 in Zeddam. Het motto van prins Mark I, “FF Kieken” bracht veel mensen op de been die het weekeinde even kwamen kijken naar de aller grootste optocht in de historie van de Vrolijke Paverts. Een enorme lange stoet prachtige versierde praalwagens en honderden dol enthousiaste en fraai geklede carnavalsvierders kleurden zondagmiddag de straten van Zeddam.

Duizenden mensen stonden langs de kant en genoten een paar uur lang van wat er geboden werd. Maandagavond, de laatste avond van het carnavalsfeest van de Vrolijke Paverts wordt carnaval_2015_01traditioneel afgesloten met een “Dolle Maandag” in Tapperij 2a met om 0:00 uur het traditionele pop verbranden waarmee het carnaval wordt afgesloten. Ook die avond kwamen er weer velen “FF Kieken” en mee deinzen op de bekende carnavalskrakers die uit de luidsprekers spatten.

Zowel van de optocht als de slotavond zijn twee fraaie fotoreportages geschoten. U kunt de foto’s bekijken en eventueel ook bestellen op onze fotopagina van Oypo. Klik hier voor de reportage van de optocht of hier voor de reportage van de slotavond