‘Neon girls’ brachten licht in de duisternis

neongirlsAfgelopen zaterdag, 21 januari werd in Tapperij 2a te Zeddam de derde avond van de ‘Draai je eigen bar’ competitie gehouden. Dit keer was het thema ‘Get the neon look’ en de deelneemster van het team hadden zich dan ook geheel in stijl geschminkt. Ook het licht in het café was aangepast aan het thema en kregen de bezoekers fluoriserende armbandjes of oplichtende bloemenkransen uitgereikt om zo het thema kracht bij te zetten. De ‘Neon Girls’ deden hun uiterste best de dag te tot beste van de competitie te maken om straks na vijf competitie avonden de hoofdprijs te bemachtigen.

Aan de belangstelling ligt het niet want het was een druk bezochte en zeer gezellige avond die tot 02:00 in de morgen duurde. Daarna werd het jury rapport opgemaakt en in een gesloten enveloppe weggelegd. Aan het eind van de competitie wordt de definitieve uitslag bekend gemaakt. Spannende weken dus voor de teams want er zijn nog avonden te gaan. De eerst volgende is op zaterdag 28 maart.

Een reportage gemaakt door de huisfotograaf van Natuurlijk Montferland is te vinden op de Facebookpagina van Tapperij 2a