Horeca

Café Zaal FF naar Steef – Hummelo

ffnaarsteefCafé-zaal “FF naar Steef” is een bruisend en veelzijdig café, gelegen in de dorpskern van Hummelo. Door deze fantastische ligging is het er in de zomer heerlijk vertoeven op het terras en is het een uniek start-en rustpunt voor uw wandel- en of fietstocht. Een gezellig café waar regelmatig thema-avonden, live muziek of andere feesten worden georganiseerd. Door de zaal en het terras is er ontzettend veel mogelijk. Feesten, bruiloften, borrels, jubilea of andere bijeenkomsten organiseren wij met alle plezier voor u.

De spreekwoordelijke gastvrijheid staat bij café-zaal “FF naar Steef” hoog in het vaandel en niets is ons dan ook te veel om het u naar de zin te maken. Ons sfeervolle café (en/of de zaal) is de geschikte locatie om samen met uw collega’s, familie of vrienden een borreltje te drinken, te biljarten of te feesten!!  Wij hopen u snel te mogen begroeten bij café-zaal “FF naar Steef”! Meer informatie vind u op de website van FF naar Steef

————————————————————————————————————————————————————

 

Gasthaus Zur Nollenburg – Emmerich Duitsland

nollenburg_2Een kleine vijf minuten over de grens bij ‘s Heerenberg schuin tegenover  het zwembad Embricana vind u Gasthaus Zur Nollenburg. Een klein maar gemoedelijk café restaurant waar nog wordt gekookt zoals moeder dat deed. Heerlijk genieten van een Duits biertje of wijntje in het sfeervolle café of in “der Biergarten” en aansluitend genieten van de bekende ‘schnitzel’ of andere lekkernijen  in een klein maar smaakvol ingericht restaurant voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Nollenburg_1

Zur Nollenburg heeft ook een perfecte catering service. Uiteraard dienen deze vooraf te worden besteld en voor meer informatie kunt u kijken op de website van Gasthaus Zur Nollenburg. De catering van zur Nollenburg staat onder meer bekend om de geweldige salades voorzien van een heerlijk dressing naar geheim recept en diverse andere gerechten allemaal gekookt volgens  moeders recept.

 

————————————————————————————————————————————————————

Dorpscafé Tapperij 2a  Zeddam

tapperij_pagina

In het mooiste straatje van Zeddam vind u Tapperij 2a. Een sfeervol dorpscafé waar jong en oud elkaar ontmoeten en genieten van de ongedwongen huislijke sfeer. Het café zit al 40 jaar aan de Bovendorpsstraat 2a en is een echt bruin café dat staat centraal bij diverse evenementen in het dorp. Daarnaast worden er vanuit het café ook diverse activiteiten georganiseerd zoals après-ski avond een back to the eighties avond enzovoorts.

Naast het gebruikelijke kopje koffie, het koude biertje lekker glas wijn is er ook de mogelijkheid om ‘s avonds van een heerlijke maaltijd te genieten. Iedere avond wordt er iets lekkers geserveerd waarvoor u zicht tot 17:00 uur dient op te geven. Meer informatie hierover is na te lezen op de website van Tapperij 2a.

Diverse verenigingen hebben in Tapperij 2a hun standplaats gevonden en bijna iedere zondagmiddag strijkt de MTB groep gesponsord door Tapperij 2a neer op het terras om de verbrande calorieën en verloren vocht weer op peil te brengen. Schuif ook eens aan bij het gezelligste café van Zeddam. U bent van harte welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.