De Môllebult race is weer terug

Na enige tijd in de ijskast te hebben gestaan is het de toenmalige organisatoren toch weer gelukt om de Môllebult zeepkistenrace nieuw leven in te blazen. Dit wonderlijke schouwspel van vakkundig in elkaar geknutselde voertuigen die met hoge snelheid de Bovendorpsestraat afdenderen om de snelste tijd neer te zetten trekt altijd een hoop publiek.  Ook voor de neven activiteiten is altijd veel animo. Inspyro maakte een leuke sfeer reportage. 

Foto’s zijn te bestellen via http://www.oypo.nl/bmap Als de map op deze site is gepubliceerd kunt u via deze site uw bestelling doen. Staat de map niet op deze site maar ziet u een foto waarnaar uw belangstelling uitgaat neem dan contact met ons op via het contact formulier op deze site. Klik hier voor het fotoboek >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.