Het jaar van de eekhoorn

eekhoornKomende dinsdag, 16 september, start Natuur Actief weer met een aantal thema avonden.De zomervakantie is voor de meesten voorbij  enhet nieuwe seizoen van Natuur Actief begint weer en hoopt dat u de komende maanden weer komt genieten van wat wij Natuur Actief u te beiden heeft. De eerste avond staat de eekhoorn centraal. De eekhoorn spreekt een ieder tot de verbeelding. Hij is immers wollig en schattig. Maar wat weten we eigenlijk allemaal van de eekhoorn? En gaat het wel zo goed met het diertje? Na 16 september weten we een stuk meer!  De hele avond staat in het teken van de eekhoorn die door een aantal personen van diverse kanten wordt belicht . En -zoals u van ons gewend bent- het wordt weer een gezellige avond in Hotel Ruimzicht te Zeddam. Aanvang: 19.30 u. Entree: € 3,00. Of koop een seizoenskaart voor € 17,50.

Verder hoort  u op deze avond nog meer over een aantal zaken want dit seizoen zullen een aantal dingen veranderen. Zo ontvangt u deze nieuwsbrief in een andere vorm dan u gewend bent. Mogelijk nog met wat kinderziektes. Die worden dan de volgende maand verholpen. Daarnaast hebben we besloten onze oude blogsite niet meer bij te houden. Deze blijft wel bestaan als naslagwerk, maar we gaan u in de toekomst van actuele informatie voorzien via onze eigen pagina op de IVN website.

En… we introduceren voor onze trouwe bezoekers een seizoenskaart. Deze kaart schaft u voor € 17,50 bij ons aan en geeft u toegang tot de zeven Natuur Actief avonden. Weet u nu al dat u zo’n kaart wilt aanschaffen, geef dit dan per email aan ons door, dan leggen wij hem alvast voor u klaar.

Meer weten klik hier