Voor een lekkere schnitzel ga je naar zur Nollenburg

Nollenburg_introVoor de lekkere trek voor een Duits prijsje ga je naar Gasthaus Zur Nollenburg aan de Nollenburg Weg in Emmerich. Vijf minuten over de grens bij ‘s Heernberg schuin tegenover zwembad Embricana  ligt dit kleine gemoedelijke café restaurant met zeer vriendelijk personeel en waar nog wordt gekookt zoals moeder dat deed. Het is goed vertoeven in het sfeervolle café waar je binnen of in ‘der Biergarten’ kunt genieten van een lekker biertje of glaasje wijn en aansluitend op het terras of in het smaakvol ingerichte restaurant kunt genieten van de bekende schnitzel of andere lekkernijen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Zur Nollenburg heeft ook een perfecte catering service. Uiteraard dienen deze vooraf te worden besteld en voor meer informatie kunt u kijken op de website van Gasthaus Zur Nollenburg. De catering van zur Nollenburg staatNollenburg_1 onder meer bekend om de geweldige salades voorzien van een heerlijk dressing naar geheim recept en diverse andere gerechten allemaal gekookt naar moeders recept.

Tevens kunt u bij Zur Nollenburg terecht voor bruiloften, feesten en partijen al of niet in combinatie met een heerlijk buffet. Gastvrouwen Bine en  Renate kunnen samen met u de juiste uitstraling van uw feest samenstellen.