Boeren ‘Kerstfair’ op de Elsenhof heeft vertier voor jong en oud

elsenhofkerstfairOp zaterdag 14 en zondag 15 december aanstaande wordt er op de Elsenhof in Kilder een boeren ‘Kerstfair’ gehouden. Twee dagen lang kan jong en oud genieten van de kerstsfeer op het boerenbedrijf. Deze twee dagen zijn er diverse activiteiten waaraan men zelf deel kan nemen. Maanden lang is eigenaar Albert Elshof bezig geweest om voor deze dagen een zo uitgebreid mogelijk programma samen te stellen. Een programma waar zowel kinderen als volwassenen veel plezier aan kunnen beleven en kunnen leren over het boerenbedrijf. Op het terrein van de Elsenhof staan deze dagen diverse kraampjes met lekkere streekproducten, worden er diverse demonstraties gegeven van oude ambachten. Voor de kinderen zal de Kerstman naar de Elsenhof komen en wie weet heeft hij een leuk presentje voor de kleintjes bij zich.

Er is een uitgebreid programma met onder andere demonstraties dorsen, honden drijven en graan malen. Geeft hoefsmid Paul Clark diverse demonstraties en zijn er muzikale klanken te horen van De Klankenkaravaan/Het Gezelschap op zaterdag en is er een  optreden van  jachthoornblazers. Zijn er activiteiten waar iedereen aan mee kan doen zoals bloemschikken en kunnen kinderen brood bakken of worden geschminkt.

Ook is de boeren ‘Kerstfair’ een mooie gelegenheid om uw kerstboom uit te zoeken op de kerstbomenmarkt, of een leuke cadeau set uit te zoeken een vers gerookte paling te eten of lekker genieten van lekkere warme oliebollen. De entree voor de boeren ‘Kerstfair’ is slechts € 4,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis mee naar binnen krijgt iedere betalende bezoeker ook nog eens een lekkere kop koffie, thee of chocolade bij aankomst.

Meer weten over alles wat de Elsenhof boeren ‘Kerstfair’ te bieden heeft en informatie over openingstijden, adres en deelnemers aan de ‘Kerstfair’ kijk dan op de website van de Elsenhof