Presenteer jezelf in de rubriek DAGJE UIT TIPS

promotieMarktkooplui doen het al jaren, dag in dag uit, waren aan de man brengen door deze luidkeels aan de voorbijgangers te presenteren. Een al jaren beproefde en succesvolle verkoop methode. De potentiële koper trek je daar net mee over de streep. De twijfelaars die al een poosje over de markt rondlopen en maar geen beslissing kunnen nemen kopen, na het horen van de horen van ” Lekkere makrelen vers uit de rokerij, 3 voor vijf euro” , alsnog die makrelen omdat de marktkoopman ze geholpen heeft die beslissing te nemen. Zoiets kunt u ook met uw recreatie uitspanning, horecazaak, museum, kunstatelier, enz. Trek de twijfelaar over de streep door u op de juiste plek te presenteren.

Natuurlijk Montferland is zo een plek. Het is een trend dat veel mensen voor een dagje uit tegenwoordig het internet over surfen om zo hun dag in te vullen. Maar dan moeten ze dit wel kunnen vinden. Vandaar dat Natuurlijk Montferland gaat starten met de rubriek “Dagje uit tips”. In deze rubriek vinden bezoekers informatie over wat het Montferland allemaal te bieden heeft. Een foto, een pakkende omschrijving plus een link naar de website van de aanbieder waar ze alle verder informatie kunnen vinden.

De ideale plek dus om u te presenteren en recreanten te prikkelen de keuze op u te laten vallen. Meer weten over hoe u in deze nieuwe rubriek kan worden opgenomen?  Stuur een email naar redactie@natuurlijk-montferland.nl en u ontvangt de zeer aantrekkelijke voorwaarden toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *