The Fisherking de basis voor een goede vangst in het Montferland

fisherking_01Niet alleen als natuurgebied biedt het Montferland volop mogelijkheden, ook voor  liefhebbers van de hengelsport biedt het Montferland tal van “goede stekkies”. Mensen die u daar alles over kunnen vertellen en advies kunnen  geven over de juiste uitrusting en het gebruik ervan plus tips over vis- en aasvoer zijn de mensen van the Fisherking uit Emmerich-Elten een paar minuten over de grens bij Beek. The Fisher King heeft alles voor de hengelsportliefhebber in huis. Ze staan u graag te woord met informatie over de artikelen en hoe deze te gebruiken. Zoals onder andere: hengels, molens, kleding, allerlei groot- en klein materiaal, visvoer en aasvoer. Zo nodig kunnen zij ook uitzonderlijke artikelen voor u bestellen. Op hun website heeft the Fisherking een rubriek, ‘vissoorten’ waar de hengelsporter een indruk op kan doen hoe een  favoriete vis te vangen en welke materialen hiervoor nodig zijn.

Een mekka dus voor iedereen die graag een hengeltje uit gooit. Daarnaast vind u bij the Fisherking gelegen aan Neustadt 11 in Emmerich-Elten ook alles voor vijvers en fisherking_02aquaria en sinds februari 2010 hebben zij ook een breed assortiment dierenbenodigdheden. In het assortiment onder meer diervoeders voor allerlei soorten dieren, alles voor kat en hond en een klein assortiment voor de paardenliefhebber.  Ook groot verpakkingen  voer (20 – 25 kg. zakken) voor kip, geit, schaap, paard, konijn liggen in de schappen. Merken die zij voeren  zijn Royal Canin, Havens, Garvo en Cavalor.

Openingstijden:
Maandag:                     gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag:   09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag :                    09:00 tot 16:00 uur

Goede tips vind u op de website van the Fisherking, klik hier voor meer informatie over deze hengelsport en dierenbenodigdheden specialist in het Montferland

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *