Natuurlijk Montferland meer dan een sportieve uitdaging

Een nieuwe website in een alom bekende streek, het Montferland. Het Montferland is een fraai stukje natuur in de provincie Gelderland. Zeg maar het mooiste stukje van Nederland met een bosrijke, heuvelachtige omgeving waarin  heel veel ontspannings-mogelijkheden te doen zijn. Paardrijden, mountainbiken, wandelen, fietsen, hardlopen, Nordic walking om zo maar eens een paar sportieve mogelijkheden te noemen.

Maar er is meer heel veel meer dankzij de vele culturele uitstapjes die men maken kan, of gewoon lekker onderuit op een lekker zonnig terras sommige op de meest fraaie plekken in de omgeving. Ook voor een vakantie van meerdere dagen is het Montferland de plek bij uistek.

Er is een ruime keuze uit hotels, campings, bunglowparken en bed en breakfast pensions, voor iedere beurs en bijzonder gastvrij. Naast de vaste bezienswaardigheden worden in dit bruizend stukje Nederland ook heel veel andere activiteiten georganiseerd en zijn er nog de festiviteiten van de diverse  schutterijen in deze omgeving.

Via de site Natuurlijk Montferland willen we de mensen om ons heen bekend maken met de pracht en belevenissen van het fraaie Montferland. Niet alleen de grote, soms commerciële, activiteiten, maar ook juist die vanuit particulier initiatief of van verenigingen.

Blijf op de hoogte en bezoek regelmatig deze site, dan mist u niets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.