Puur genieten de komende dagen

Eindelijk, de zomer is gearriveerd. De komende dagen stijgt het kwik tot ver boven de 25° en zoals onze weervoorspellers melden zit er geen regen in de lucht. Ideaal weer dus om het Montferland in te trekken. Lekker wandelen of fietsen door het fraaie landschap. Je laten verrassen door het fraaie verre uitzicht of de wonderlijke taferelen geschapen door moedertje natuur. De redactie is er al op uitgetrokken om de bossen rondom het Peeske te verkennen. Met zijn diverse wandelroutes en heel veel ongerepte natuur is dit stukje Montferland echt een must om te hebben gezien.

En als je na enige tijd het moe geworden lichaam weer wil opladen kan dat prima op het terras bij het Peeske of 1 van de vele terrassen in en om Beek. Wij van de redactie verkiezen veelal het rustige terras van hotel de Zonneheuvel in het verlengde van de St Jansgildestraat in Beek richting het Duitse Elten.

Een ruim terras met aan 1 kant ook nog een fraai uitzicht op ons prachtige natuurgebied. Maar dat is niet het enige, ook de gastvrijheid, een goede keuken en gerieflijk en comfortabel zitten op het terras of in de woonkamer brengt je helemaal tot rust. Geniet ervan zolang we het weer mee hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *