Serenade van Schutterij St.Johannes aan zorgcentrum Hof van Varwijk

Tradities moet je in ere houden, en 1 van de tradities van de Zeddamse Schutterij St. Johannes tijdens het Kermis weekeinde  is het brengen van een aantal serenades aan instanties en notabelen in Zeddam. De serenade aan de bewoners van zorgcentrum het Hof van Varwijk stond dt jaar gepland op de eerste dag en om klokslag half twee stonden de bewoners afwachtend opgesteld op de parkeerplaats voor het Hof van Varwijk.

Enkele minuten later kwam de stoet vendelzwaaiers, bielemannen, schutters en koningsechtpaar de parkeerplaats opgemarcheerd begeleid door de muzikale klanken van de harmonie Kunst na Arbeid. Na een optreden van ruim 3 kwartier van de bielemannen die de weg opende voor het gebeuren, de vendelzwaaiers en het saluutschot gingen de bewoners naar binnen naar de gemeenschappelijke ruimte waar men de traditionele kermisborrel ging halen.

Van deze middag zijn enkele foto’s gemaakt die u hier kunt bekijken. Ook leest u op deze pagina hoe u foto’s bestellen kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.