Bruizend Montferland decor voor KNWU nationale tijdrit

In het Montferland bruist het van activiteiten. Mountainbiken, wandeltochten, Nordic walking, paardensport en ga zo maar door. Het golvend landschap hier in de Achterhoek leent zich hier uitstekend voor en dat is ook de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie niet ontgaan. Deze bond heeft er voor gekozen om één van de nationale tijdritten in dit fraaie landschap te organiseren. In het weekeinde van 9 en 10 juni aanstaande strijkt de nationale wieler karavaan neer in ‘s Heerenberg voor een keur aan actviteiten met op zondag 10 juni de grote tjdrit.

Deze start en eindigt in ‘s Heerenberg maar het traject van deze koers loopt van ‘s Heerenberg door Zeddam en Beek weer terug naar ‘s Heerenberg. Zaterdag 9 juni zal er een sportief evenement plaatsvinden dat ruim 15 leuke activiteiten omvat. Deze RABO/ KNWU fan dag is er voor jong en oud. Kom eens een kijkje nemen in de keuken  van het top wielrennen, eenkans die u op 9 juni krijgt tijdens dit spektakel van Wielerfestival Montferland.

Meer informatie over deze twee spectaculaire dagen kunt u nalezen op de website van de organisatie; www.wielerfestivalmontferland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *