Twee concerten van Kleinmannenkoor ‘De Görgelpiepen’ – Naar rust en verspilling

Kleinmannenkoor ‘De Görgelpiepen’ nodigt u uit om op zaterdag 21 en/of  zondag 22 december te komen luisteren naar hun concert ‘Naar rust en verspilling’. Zaterdag is het concert in Didam en zondag in ‘s Heerenberg.

Ze schreven zelf;

“En, straks tussen Kerst en Nieuwjaar? Vrij…?” We zouden het jou willen vragen en weten op voorhand de glimlach om je mond: “Heerlijk, weg uit de hectiek van alledag. Even tijd voor mezelf, voor thuis… lekker niets, tot rust komen met – in een stil moment – een boek; benen van me af en de Top 2000 op de achtergrond…” In welke fase van het leven je verkeert, we herkennen allen dat gevoel van “As ‘t Kerstmis wud” met de bekende geuren en kleuren die de tradities van ieder huis markeren.

Op weg naar de rust en verstilling van het lichtfeest en het sterrenkleurig licht van de jaarwisseling openen we graag wat deuren naar ‘the sound of silence’, het geluid van de stilte in klanken die – van overal vandaan – het ware kerstgevoel oproepen. Wij hopen dat we bij jou tijdens een van onze concerten deuren mogen openen en we nodigen je van harte daartoe uit.

Zaterdag 21 december – 20.00 uur – Albertusgebouw te Didam
Zondag 22 december – 15.00 uur – Barghse Huus te ‘s-Heerenberg

De concerten worden georganiseerd door Welcom en het kleinmannenkoor ‘De Görgelpiepen’ en info over hoe tickets te kunnen bestellen vind u hier >>

 

Foto © Archief Natuurlijk Montferland – 2019