Deze week weer twee niet te versmaden maaltijden bij FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’

Nog geen plannen of enig idee wat er deze week allemaal op tafel moet komen om te eten?. Misschien heeft u wat aan deze tip van de redactie want deze week, bij FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ twee menu’s die u niet missen mag.

Woensdag eten ze namelijk lasagne met stokbrood en kruidenboter en donderdag kunt u  onbeperkt erwtensoep komen eten.

Voor degene die niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in hun knusse café. Twee dagen in de week serveren ze dan een smakelijk menu met of vooraf een soepje of een toetje na voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 27 november komt er een lekkere lasagne op tafel met daarbij sla, stokbrood en kruidenboter. De maaltijd wordt afgesloten met iets lekkers.

Donderdag 28 november kunt u onbeperkt erwtensoep eten. Daarbij komt ook roggebrood en spek op tafel en ook is er een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 27 november  tot 12 uur die dag en voor donderdag 28 november eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 29 november rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij FF naar Steef op!

En heeft u al gereserveerd voor ‘Eten wat de Kerstpot schaft ! ‘

Ook dit jaar weer de jaarlijks terugkomende traditie “Eten wat de Kerstpot schaft”. Gezellig met z’n allen genieten van een vier-gangen menu of heerlijk buffet in een feestelijk en sfeervol aangekleed café met stemmige achtergrond muziek.

Dit jaar zijn de dagen;

  • Woensdag 18 december
  • Donderdag 19 december
  • Woensdag 26 december, Tweede Kerstdag

Kosten voor of een vier-gangen menu of buffet bedragen € 22,50 per persoon (exclusief drankjes)

Wil je ook gezellig mee komen eten geef je dan tijdig op want vol is vol. Ook de groep “vaste ‘Eten wat de pot schaft’ eters”  dienen zich hiervoor op te geven!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09