Bovendorpsstraat Zeddam zaterdag 14 september weer zeepkisten racecircuit

Zaterdag 14 september weer een spannende editie van de Möllebultrace. Een ludiek race spektakel waarbij het de bedoeling is om met een eigen gemaakte zeepkist in een head to head de bult in Zeddam af te rijden

Het race spektakel begint zaterdag 8 september om 17.00 uur. Jong en oud besturen dan hun zelfbouw race bolides om zo hard als mogelijk de bult af naar beneden te racen. Spektakel alom dus op het parcours dat berucht is om de hoge snelheden die er worden gehaald. 

Gestart wordt er bij de Torenmolen aan de Bovendorpsstraat en de finish is op het kruispunt aan de ’s-Heerenbergseweg-Kilderseweg. Niet alleen de snelheid is belangrijk maar ook de veiligheid voor deelnemers en toeschouwers wordt scherp in de gaten gehouden, daarom zullen de zeepkisten voor de race streng gecontroleerd worden.

Ook op de web-site: www.molenbultrace.nl kunt u de reglementen vinden en natuurlijk kunt u zich on-line aanmelden voor deelname aan deze Zeddamse Möllebultrace.