U kunt deze week weer gezellig aanschuiven bij FF naar Steef in Hummelo

Een tip van de redactie’ Ga eens gezellig mee eten in café zaal terras FF naar Steef in Hummelo tijdens ‘Eten wat de pot schaft’! Komende woensdag maken ze Boeuf Bourguignon en donderdag komt er kip-kerrie met rijst en doperwten op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in het knusse café aan de Dorpsstraat 1 te Hummelo. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag  4 september eten ze huisgemaakte Boeuf Borguignon met daarbij gekookte aardappelen en wordt de maaltijd afgesloten met een toetje.

Donderdag 5 september komt er kip-kerrie met rijst en doperwten op tafel en ook hier sluiten ze af met een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 4 september tot 12 uur die dag en voor donderdag 5 september eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 6 september rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09