Komende zondag is er een garagesale in Netterden

Zondag 1 september 2019 organiseert de Vereniging Leefbaarheid Netterden samen met de inwoners uit het dorp van 10:00 tot 16:00 uur een garagesale. Hierbij bieden de inwoners zelf hun overtollige spullen te koop aan vanaf hun eigen oprit of garage.

Via een routekaart loopt men vanaf het startpunt een route langs de kramen in het dorp. Het startpunt is bij de plaatselijke horecaondernemers Partycentrum Terhorst en Café zaal Meijer, beiden gelegen aan de Emmerikseweg.

Een routekaart met vermelding van de kramen en wat er wordt aangeboden is op deze beide locaties gratis af te halen. Er zal van alles te koop worden aangeboden en dit varieert van kleding, meubels, woonaccessoires, boeken, motoren, onderdelen en nog veel meer, kortom te veel om op te noemen.

Voor een kop koffie of andere versnapering kan men terecht één van de horecaondernemers. En heb je altijd al een kijkje willen nemen in de kerk van Netterden stap dan eens binnen, de kerk is deze dag extra opengesteld voor bezoekers.

Naast dat inwoners hun overtollige spullen op een leuke manier van de hand kunnen doen, zorgt het sociale karakter van dit evenement voor meer verbinding. Tevens hoopt VLN met dit evenement het mooi en gastvrij Netterden wat meer op de kaart te zetten.