Ook deze week weer twee lekkere maaltijden bij FF naar Steef

Bij velen ondertussen een begrip “Eten wat de pot schaft”bij café zaal terras FF naar Steef. En ook deze week staan weer twee smakelijke menu’s op de kaart en kunt u woensdag en of donderdag weer aanschuiven voor een lekkere hap.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in het knusse café aan de Dorpsstraat 1 in Hummelo. Twee dagen in de week serveren ze dan een smakelijk menu met toetje of voorgerecht voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag  21 augustus kunt u aanschuiven voor speklappen met gekookte aardappelen en gestoofde andijvie. Het nagerecht is er weer een lekker toetje

Donderdag 22 augustus serveren ze vooraf een mooi opgemaakt bolletje huzarensalade en het hoofdgerecht is kipsaté met frites en sla.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 21  augustus tot 12 uur die dag en voor donderdag 22 augustus eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 23 augustus rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij wat frites en slaWilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09