Deze week bij FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’

Ook deze week kunt u bij FF naar Steef aan de Dorpsstraat 1 te Hummelo weer aanschuiven voor twee lekkere gerechten tijdens de wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’ dagen. Op woensdag en donderdag kunt u gezellig mee eten in het café.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ inhoud even een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in het  knusse café. Twee dagen in de week serveren zij dan een smakelijk menu met een soepje of toetje  voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 7 augustus komt er verse worst met rode kool op tafel. Daarbij serveren zij appelmoes en gekookte aardappelen. De maaltijd wordt afgesloten met iets lekkers.

Donderdag 8 augustus  vooraf champignonsoep en dan een kostelijk aardappelpannetje gemaakte van krieltjes, blokjes vlees, prei, champignons en spekjes en daarbij wordt appelmoes geserveerd.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 7  augustus tot 12 uur die dag en voor donderdag 8 augustus eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Ook kunt u vrijdags mee komen eten als er verse gebakken kibbeling van de visboer  wordt gehaald en als plateservice wordt uitgeserveerd. Komende vrijdag 9 augustus rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09