Natuurlijk Montferland fotoservice

Natuurlijk Monterland zal proberen op tal van activiteiten in de regio aanwezig te zijn voor het maken van een sfeer reportage en een verslag. Het immers altijd leuk nog even terug te blikken op hetgeen er allemaal is gebeurd. En wie weet heeft de fotograaf jou, of de groep waarmee je aanwezig was, wel op de foto genomen en zie je dat terug in het gepubliceerde fotoboek.

Het is begrijpelijk dat je zo een foto graag hebben wil. Voor je eigen album, maar ook als je er zelf iets mee wil publiceren. Houd bij het laatste wel rekening bij het copyright om narigheden te voorkomen. Nu vraagt een fotoservice heel veel tijd en energie die we liever in de promotie van onze mooie streek stoppen.

Natuurlijk Montferland heeft dan ook een account geopend op 1 van de grootste fotobestelsite, Oypo. Die is daarin helemaal gespecialiseerd, en neemt ons een hoop werk uit handen. Op de site http://www.oypo.nl/bmap  vind u ons account waar u naar eigen inzicht en wensen kan bestellen, van foto naar canvas, mok, t-shirt en foto’s voor publicaties.

Er staat momenteel een map van het carnaval 2012 in Zeddam op als proef, maar er komen er zeker veel meer. Vast even kijken klik dan hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *