Zomer in Gelderland in Zeddam afgesloten

zig_zeddam_022 (Kopie)Vrijdag 26 augustus is het 4 weken durende zomer spektakel van Omroep Gelderland ten einde gekomen. Zeddam was de laatste halte van deze zomertoer waar Gelderse plaatsen de sportieve strijd aan zijn gegaan om tot mooiste plaats van Gelderland uitgeroepen te worden. Tot vrijdag stond Harreveld aan kop en konden de Zeddammers nog roet in het eten gooien door de eerste plaats op het scheiden van de markt over te nemen. Het comité dat voor deze dag was gevormd heeft alles in het werk gesteld dit ook te realiseren maar kwamen aan het eind van de dag toch te kort.

Het thema wat Zeddam moest uitvoeren was gebaseerd op de in 2000 mysterieus opgedoken graancirkels en daar werd een leuk toneelstukje voor gemaakt met buitenaardse wezens en de oude torenmolen. Na de indrukwekkende parade waarin alle verenigingen uit het dorp zich presenteerden met voorop autocoureur Bernhard ten Brinke werd het stuk uitgevoerd tot groot vermaak van de bijna 1.300 toeschouwers.

Zeddam is uiteindelijk op de 6de plek blijven steken maar kunnen terug kijken op een geweldige presentatie die als dorp is neergezet.

Hieronder een foto impressie van deze, niet te vergeten, tropische maar zeer indrukwekkende middag.

Indien u foto’s wil bestellen stuur dan een email via ons contactformulier op deze website

Zomer in Gelderland 2016 –  Zeddam

[nggallery id=19]