Carnavalsoptocht Zeddam 2012

De carnavalsoptocht in Zeddam was dit jaar een week eerder dan de het officiële carnavalsweekeinde. Maar dat mocht de pret echt niet drukken en hadden een flink aantal buurtverenigingen, families en anderen zich aangemeld voor de bonte stoet die door de dorpskern van Zeddam is getrokken. Er viel zoveel te zien dat het fotoboek uitpuilde van de foto’s. Voor de website hebben we deze reportage dan ook in 3 delen moeten opsplitsen. 

Foto’s zijn te bestellen via http://www.oypo.nl/bmap Als de map op deze site is gepubliceerd kunt u via deze site uw bestelling doen. Staat de map niet op deze site maar ziet u een foto waarnaar uw belangstelling uitgaat neem dan contact met ons op via het contact formulier op deze site. Klik hier voor het fotoboek >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.